Div10202017

Last update06:52:59 PM

Administrator

Administrator

COM CADA ANY JA ESTEM DISTRIBUINT LA LOTERIA DE NADAL. AQUEST ANY HEM FET DOS NUMEROS AMB LA FINALITAT DE ACONSEGUIR MES INGRESSOS. ENS CAL LA COL.LABORACIO DE TOTHOM PER AJUDAR-NOS EN AQUESTA FITA. PODEU POSAR-VOS EN CONTACTE AMB QUALSEVOL DE NOSALTRES I DEMANAR-NOS-EN. TAMBE PER MITJA DEL e-mail : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
En base als acords de la darrera reunió del dia 15 d'agost la nova Junta ha quedat constituida per els següents membres: President : Antoni Monfort Martos Secretari : Joan Ribera Monfort Vocal : Marta Codó Cónsol (aquesta nomenada amb posterioritat i en representació del jovent). Confiats de poder fer les coses el mllor possible. Quedem a la vostra disposició per recollir els vostres suggeriments i poder-los donar-los-hi solucions dintre de les nostres possibilitats. També confiem amb la vostra col.laboració com heu fet fins ara.
L'1 de maig de 2016 es posa en funcionament una estació meteorològica a Aransís que enregistra temperatura, pluja, humitat, velocitat del vent, pressió admosfèrica, etc. Les dades es poden consultar des d'Internet a temps real i l'històric.
Feu clic AQUÍ per veure totes les dades

El proper dissabte, 1 d’agost celebrarem la XVIa diada d´ARANSÍS. Programa: 9:30h. Trobada a la Plaça Vella, amb eines adients. Tasques que proposem: • Neteja / manteniment de l’església, carrers i entorn del poble. • Treballs interior del molí • Desbrossar camí de Sant Fruitós 14:00 Dinar. L’ACAPA prepararà una paella feta pel Jordi Costa. Preu 4€ per persona. cal apuntar-se fins dimecres, 29 de juliol
Pàgina 1 de 9